Set Naga Pearl of Jakarta + Tanduay Double Rum
Indonézsky rum Naga Pearl of Jakarta je zmes melasy a kvasníc fermentovanej červenej ryže, ktorá fermentuje v teakových kadiach. Destilácia prebieha v tradičných čínskych destilačných zariadeniach. Výsledný rum je spojenie kotlíkovej a stĺpcovej destilácie. Rum Pearl of Jakarta zrel 3 roky v teakových sudoch a následne 4 roky v amerických sudoch po bourbone. Posledný rok zrenia zakončí v sudoch z čerešňového dreva, čo vyvinie príjemnú chuť medu a čerešní Morello.
Vôňa: tropické ovocie, korenie, drevo, muškátový oriešok, čerešne
Chuť: elegantná a korenistá, s tónmi ovocia, medu a čerešní
Záver: príjemne dlhý






Tanduay Double Rum je prémiový filipínsky rum vyrábaný z miestnej cukrovej trstiny. Je výsledkom príjemneho spojenia 16 ročného a 5 ročného rumu, ktoré po zmiešaní spolu ďalej zreli v sudoch po bourbone ďalšie 2 roky do dokonalosti.
V chuťovom profile intenzívne preniká do popredia karamelizovaný ananás, opekané oriešky, čerešne, vanilka a tropické ovocie. Tanduay Double Rum je harmonický rum s výnimočne sa prelínajúcimi spektrom chutí od začiatku do konca, ktorý sa ideálne hodí na pomalé vychutnávanie.
Tento rum je inšpirovaný bezkonkurenčnou odbornosťou a tradíciou spoločnosti Tanduay vo výrobe filipínskeho rumu za posledných 16 desaťročí. Stelesňuje hodnotu vzdania hold všetkým mužom a ženám, ktorí stoja za úspechom spoločnosti Tanduay – úspechom, ktorý je typicky filipínsky.
Predstavuje filipínsky rum v tej najkrajšej podobe, starostlivo vyrobený podľa tradície výroby rumu, ktorú založili zakladatelia spoločnosti a zdokonalil majster Faustino Munnariz, a ktorý určite uspokojí náročné chuťové poháriky znalcov rumu po celom svete.
Fľaše sú plnené s obsahom alkoholu 40 % s objemom 0,7 l a sú dodávané v darčekovej tube.







