Naga Anggur symbolizuje spojenie medzi indonézskym rumom a vínom, Saint Emilion s Naga Java Reserve a Château Pas de l'Ane.
Proces zrenia prebieha vo francúzskych dubových sudoch, ktoré obsahovali Château pas de l'Ane 2018 Saint Emilion Grand Cru po dobu 18 mesiacov.
Potom sa sudy naplnia 65 % Naga Java Reserve rum, ktorý predtým zrel 4 roky v teakovom dreve a 3 roky v sudoch po bourbone. Vďaka tomu rum Naga Anggur získal perfektne vybalansované pikantné tóny rumu a vína s plnou drevitosti.
Recenzie potvrdzujú, že ide o jemný, aromatický a ovocný rum s výraznou stopou červeného vína – niektorí ho prirovnávajú k portskému, iní oceňujú jeho originálny charakter aj napriek určitej ostrosti.
Naga Anggur stelesňuje princíp značky – používanie tradičných fermentačných metód s kvasnicami z červenej ryže a následné finišovanie vo francúzskych dubových sudoch, čo prináša výnimočnú komplexnosť a rafinovaný profil, vhodný pre zberateľov alebo milovníkov nových chuťových zážitkov.
Fľaše sú plnené s obsahom alkoholu 40 % s objemom 0,7 l a sú dodávané v darčekových tubách.





