Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. MAXIMUM Hazelnuts vznikajú postupným obaľovaním orecha, vrstva po vrstve.
Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu, priamo v našej pražičke. Jedine tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú obalené vrstvou čerstvého nugátu, ktorý obsahuje 30% lieskových orechov a potiahnuté bielou čokoládou s dotykom višní. Výsledkom sú chrumkavé lieskovcové guľôčky, ktoré získali v roku 2015 prestížne ocenenie Great Taste.
Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 569kcal/2381kJ, Tuky 46g z toho nasýtené mastné kyseliny 20g, Sacharidy 33g z toho cukry 31g, Vláknina 3,2g, Bielkoviny 9,6g, Soľ 0g.
Uschovajte v suchu. Chráňte pred teplom.

