Kód - JBDOTB-7E

Jim Beam Double Oak Twice Barreled

24,80 €
23,60 € s DPH
Jednotková cena 33,71 € za 1l
na sklade - u vás do 7.7.2020
v predajni Centrála Trstená - na sklade
v predajni Petržalka City - 2 ks
v predajni Prievidza - 1 ks
Express Bratislava - tovar dnes u vás
Doprava od 3,90 €, pri nákupe nad 59,00 € dopravu neplatíte! Osobný odber na predajni máte zadarmo.
Jim Beam Double Oak začína svoj život ako Jim Beam White. Po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne novýc... zistiť viac
Balenie 0.7 l
Alkohol 43 %
Heureka - Overené zákazníkmi
99%(4000 recenzií)
zákazníkov odporúča nákup v našom obchode

Popis

Jim Beam Double Oak začína svoj život ako Jim Beam White. Po výbere a vyložení 4-ročných sudov vezmú bourbon a dajú ho naspäť do úplne nových opálených dubových sudov, kde zreje druhýkrát. Druhé kolo zrenia nemá definovanú požiadavku na čas alebo množstvo a trvá dovtedy, kým nechutí správne. Nerobím si žarty, na druhom vydaní Jim Beam Double Oak je uvedené: „...a zreje druhýkrát, aby chutil.“ Bolo by skvelé dozvedieť sa o tom viac, no jedna vec je jasná - chutí o čosi lepšie ako Jim Beam White. Dlhší čas strávený v dubových súdkoch ho robí hlbším, komplexnejším a dodáva mu silnejší dubový základ, ktorý ho približuje niektorým z ich menších vydaní. Prajem si iba to, aby ho vyrábali so 46 % a nefiltrovali chladom, aby mal trochu viac šmrncu.

Vôňa: Dub, karamel, vanilka, opečená kukurica, karamelky a tmavé ovocie s malými kúskami karamelového cukríka, škorice a kožou, ktoré pretrvávajú. Vôňa je určite najlepšia časť tejto whisky.

Chuť: Dub, karamel, suchá kukurica, tmavé ovocie, karamelky a malé kúsky javora a troška kvasivosti. Chuť je trochu tlmená v porovnaní s vôňou, no whisky je stále nádherne pitná.

Finiš: Navliekajú sa dlhé reťazce karamelu, duba, korenia, kože a kryštálov.

Základné informácie

Značka
EAN
5060045585912
Krajina
USA
Balenie
Bez obalu
Objem
0.7 l
Alk.
43 %
Distribútor
Svet nápojov s.r.o., Oravická 615, 028 01 Trstená
* Možnosť zakúpiť v kartóne po 6ks
Newsletter