Pri výrobe tohto limitovaného 15-ročného Exploration Panama rumu sa spojili destilérky MacNair's a The GlenAllachie. Sopečná pôda je najideálnejšia na rast kľúčovej zložky, ktorá sa používa pri výrobe tohto rumu: cukrová trstina. Tento rum sa destiluje z panamskej melasy.
Najprv zrel v amerických dubových sudoch v tropickom panamskom podnebí. Následne bol prevezený do oveľa chladnejšieho podnebia, ktoré sa nachádza v škótskom The GlenAllachie v regióne Speyside. Tam začal viac ako 2-ročnú fázu zrenia v ex-wine, ex-bourbon a virgin dubových sudoch. Naozaj uspokojúci a pozoruhodný rum.
Bolo vyrobených len 2400 fliaš! Bez pridania farbív a filtrácie chladom.
Farba: zlato-bronzová, jantárová
Vôňa: melasa, hruška, mandle, dub, hrozno
Chuť: ananás, mango, broskyňa, melasa, kokos, pomarančová kôra
Záver: dub, ananás, červené ovocie, hrozno





