Akashi-Tai Daiginjo Genshu Saké
Teraz k nákupu nad 30 € dostanete Xoxo Watermelon Sparkling Soda 0,33l ZADARMO!
Daiginjo Genshu je exkluzívne „grand cru“ saké z destilérky Akashi-Tai, ktoré prešlo extra dlhým procesom varenia. Je vyrobené z ryže odrody Yamadanishiki, ktorá sa už dlhé stáročia pestuje v prefektúre Hyogo.
Brúsením dosiahlo zrno ryže hodnotu 38 %. Saké prešlo veľmi dlhou fermentáciou a varením. Výborne sa kombinuje s Tatarákom z tuniaka, zázvorom a sezamom, kalamárovým šalátom a grilovanými rybami.
Odporúčame podávať pri teplote 7 až 15 °C. Môžete si ho vychutnať v Masu (drevený pohár), Ochoko (malý pohár) alebo v tradičnom pohári na víno.


