Gin Session No.2 - Hedon Bar Trnava

1 min.
26. 08. 2022
Gin Session No.2 - Hedon Bar Trnava

Byť Hedonistom je super! Sám som sa o tom presvedčil, keď som prvýkrát prišiel do @hedon_bar v Trnave, kde za barom stála šarmantná barmanažérka Kristína. Skvelá káva, kvalitné drinky a úžasná atmosféra, ktorú ponúka nie len samotný bar, ale aj mesto Trnava.

Spolu so @svetnapojov som už v Trnave zažil viacero úžasných akcií, ako napríklad Rum Fest alebo Ginové Nádvorie, preto som sa veľmi tešil, keď som dostal možnosť urobiť Gin Session práve v Hedone.

Zišiel sa barteam a celé školenie sa nieslo v príjemnej atmosfére. Najviac sa tešili na Gin Mare, keďže ten je u nich na bare klasika, ale príjemné prekvapenie ich čakalo, keď som im predstavil našu novinku, gin Sir Edmond, ktorý je infuzovaný bourbon vanilkou.

A ten parádny drink, čo sme s ním vytvorili? Ako ja zvyknem hovoriť, masaker! Receptúra je v celku easy, 30 ml Sir Edmond, 90 ml Grepino, čo je aperitívový drink z Moravy a 10 ml limetkovej šťavy. Tieto 3 ingrediencie poriadne premiešame a prelejeme do Collinsu (cca 500ml) na čerstvý ľad.

Na záver dolejeme Thomas Henry tonikom a kto to má rád spicy tak kľudne jeho zázvorovou variantov. Vo finále ozdobíme čerstvým červeným grapefruitom. Na zdravie priatelia!

Šaban @ginolog_svetnapojov

Odporúčame vám prečítať si aj
Masterclass No.15 - Záhir Classic American bar & Coffee House
22. 11. 2020
Masterclass No.15 - Záhir Classic American bar & Coffee House
Niet snáď človeka uznávajúceho top barovú kultúru na Slovensku, ktorému nič nenapovie názov podniku @zahirnitra!? Táto ikona spomedzi barov poskytuje svoje nadštandartné služby hosťom od roku 2012. Samotný podnik, ako i majiteľ Ľuboš Rácz @barkultur sa stal inšpiráciou, cieľom a určite aj pomyselným stropom barovej kultúry pre mnoho ľudí... Záhir je v podstate koncept ovplyvnený klasickým štýlom…
Masterclass No.19 - CAFE BAR SWAY
23. 12. 2020
Masterclass No.19 - CAFE BAR SWAY
@sway_cafebar je nádherný koncept v meste Topoľčany, ktorý vznikol pred necelými deviatimi rokmi. Ako sami majitelia (mimochodom súrodenci) povedali, začiatky existencie boli náročné, ale s tým na úvod rátali a nikdy nemali chuť vzdať sa. Hneď po vstupe je cítiť, že prístup tu prevláda predovšetkým rodinný, či už medzi samotným personálom, ale i správaním sa k hosťom. Úprimne, bolo mi to veľmi…