Srdce thajského rumu Phraya Elements spočíva vo vysoko kvalitnej melase, získanej z cukrovej trstiny z Kanchanaburi. Je to jedna z najväčších oblastí pestovania cukrovej trstiny, no aj napriek tomu tu ostáva príroda stále zachovaná. Starnutie Phraya Elements nadväzuje na tradíciu zrenia destilátu v sudoch po bourbone z jemného amerického dubu tak, aby mohli dýchať vedľa ospalých lagún. Ázijský rum, inšpirovaný živlami:
Zem: bohaté a úrodné pôdy Stredného Thajska
Voda: čistá prírodná voda z rieky Ta Chin
Oheň: dubové sudy sú zuhoľnatené na oživenie dreva
Vzduch: niekoľko ročné pomalé zrenie vedľa ochladzujúcich lagún
Vôňa: sladká vanilka sprevádzaná karamelom, vyvážená aromatickým koreňom zázvoru a zjemnená kvetinovými tónmi
Chuť: sladkasté a aromatické tóny vanilky, karamelu a medu
Záver: dlhý a silný, s intenzitou krémovej vanilky, sladkosťou karamelu a zvýraznený sladkým korením