Gentlejam Marhule v Karibiku
Prinášame vám úplnú novinku vo svete alkoholu. Značka Gentlejam vyrába džemy a omáčky v spojení s prémiovým alkoholom!
Marhuľový džem Gentlejam Marhule v Karibiku vytvorila finalistka MasterChef, Adriana Ihringová, v rámci edície - Gentlejam od Top šéfkuchárov. Je v ňom použitý karibský rum s pomarančovou príchuťou Espero. Je osviežujúci, pretože Adriana doňho zakomponovala citrónovú kôru a šťavu s tonka fazuľou, ktorá sa u nás až tak bežne nepoužíva. Džem je jemne hustý, sladší, ale chuťovo famózny.
Adriana odporúča tento džem podávať k syrom, či už s modrou plesňou, k stredne tvrdým a dlho zrejúcim syrom, alebo aj k tepelne upraveným syrom.
Džem má 250 g a obsah alkoholu 6,2 %.