Set Baron Hildprandt Hruška
Baron Hildprandt je český destilát vyrobený z prvotriedneho ovocia - hrušiek, pochádzajúceho z južných Čiech. Vyznačuje sa harmonickou, jemne sladkastou ovocnou chuťou. Destilát zreje po dobu 1 roka v smaltovaných tankoch. Predtým sa 4x destiluje, aby sa zachovala pravá ovocná chuť. Tento výnimočný destilát z hrušiek sa vyrába v historickej pálenici Blatné pod dohľadom majstra destiléra Václava Šitnera.
Poctivá hrušková pálenka z krásnej zámockej pálenice, v netradičnej krásnej bielej fľaši. Ideálny nápoj aj ako darček.

Prvotriedna pálenka pochádzajúca z južných Čiech, vyrobená len z tých najkvalitnejších zrelých hrušiek. Vzniká kombináciou zretého destilátu, liehu, vody a macerátu zo sušených hrušiek a to všetko pod dohľadom majstra destiléra Václava Šitnera v zámockej destilérke v obci Blatná, Česko. Ručná domáca malovýroba je zárukou výnimočnosti.
Máte radi hruškovicu, no je pre vás destilát až príliš silný? Baron Hildprandt Ze zralých hrušek je pre vás ideálnou voľbou. Tento nápoj na báze ovocného destilátu je vďaka pridanému domácemu macerátu z hrušiek príjemne jemný a sladkastý. A tá omamná vôňa čerstvých hrušiek... Výsledná zmes ešte dozrieva 2 až 3 mesiace v drevených sudoch, v ktorých predtým odpočívali ovocné destiláty Baron Hildprandt. Skutočné majstrovské umenie.
Tieto ovocné spirity si získali naozaj veľkú obľubu. O tom svedčia aj mnohé ocenenia a vyhraté medaily.

Zámocká hruškovica Baron Hildprandt 50 % z rodinnej pálenice Františka Hildprandta v Blatnej bola vyrobená zo starostlivo vyberaného ovocia z južného Česka. Pre dosiahnutie ultra čistej a jemnej chuti s poctivým 50 % obsahom alkoholu prešla Hruškovica Baron Hildprandt najskôr trojitou destiláciou a následne rok odpočívala v smaltovaných tankoch pre umocnenie svojej pravej ovocnej chuti plnej hrušiek.
Táto kvalitná česká hruškovica nesúca rodinné heslo: "Cez prekážky k sláve." odráža tŕnistú cestu rodiny Hildprandtovcov, ktorá bola po prepuknutí 2. svetovej vojny zo svojej rodnej krajiny a zámku v Blatnej násilne vysťahovaná. Po období strávenom v Etiópii a v Nemecku sa do zámku a k rodinnej pálenici opäť vrátila až v 90.rokoch a dnes opäť vyrába tradičné české destiláty hodné aristokratického titulu a mena rodiny.
