Zvýhodnený set obsahuje 1x Clairin Vaval 0,7 l + 1x Clairin Sajous 0,7 l + 1 x Clairin Le Rocher 0,7 l a k tomu Clairin Communal 0,7 l zdarma. (Darček dostanete pri nákupe produktu cez e-shop.)
Clairin Vaval Rum 2018
je agricole rum vyrobený na Haiti v destilérke Arrawaks. Vyrába sa z čistej šťavy z organicky pestovanej cukrovej trstiny druhu Madame Meuze. Tá je prírodne fermentovaná divokými kvasinkami a následne destilovaná v medenom kotli metódou column still. Výsledkom je silný a chuťovo bohatý rhum francúzskeho štýlu s prevládajúcou vôňou vanilky a šafránu.
Vôňa a chuť: vanilka, šafrán, tmavá čokoláda, červené ovocie, cukrová trstina, konvalinky, paprika
Clairin Sajous
Severne od Port-au-Prince, v Saint Michel de l'Attalaye, postavil Michel Sajous na rovnakom mieste, kde žila jeho rodina od roku 1960, malú destilérku. Nachádza sa uprostred 30 hektárovej plantáže vysadenej rôznymi odrodami organicky pestovanej cukrovej trstiny, medzi ktorými je aj drahokam v podobe raritnej cukrovej trstiny. S pomocou pary sa z nej extrahuje koncentrovaná sirupovitá trstinová šťava, z ktorej sa po fermentácii prírodnými kvasinkami vyrába tento haitský agricole rhum Clairin Sajous.
Vôňa: bohaté tóny cukrovej trstiny, sladkého drievka a korenia
Chuť: živá s opojnými kvetmi, pomarančom a liči
Záver: dlhý, pripomína ľalie, lieskové orechy a slamu
Clairin Le Rocher
Agricole rum je autentický a 100 % prírodný haitský rum, ktorý tradičnou metódou pot still vyrába Bethel Romulus v dedine Pignon z troch druhov organicky pestovanej cukrovej trstiny.
Názov tejto edície rumu Le Rocher (vo francúzštine - skala) odkazuje na domovskú destilérku, ktorá bola postavená na skale.
Vôňa a chuť: vanilka, sladký kokos, exotické koreniny
Darček Clairin Communal
Clairin Communal je autentický rum z Haiti vyrobený z organickej cukrovej trstiny pestovanej bez pesticídov, fermentovaný prírodnými kvasinkami a destilovaný tradičným postupom. Výsledný rum Clairin Communal vzniká v štyroch oblastiach: Cavaillon, Barraderes, Pignon a St. Michel de l’Attalaye zmiešaním štyroch miestnych rumov, ktoré mu dodávajú príjemnú chuť ovocia, hruškových hvetov, vanilky, trstinového cukru a jemných zelených tónov rastlín. Bude to skvelý rum na mixovanie vašich koktejlov a drinkov!
Vôňa a chuť: papája, hruškové kvety, vanilka, trstinový cukor a zelené tóny rastlín
Clairin Vaval Rum 2018 je agricole rum vyrobený na Haiti v destilérke Arrawaks. Vyrába sa z čistej šťavy z organicky pestovanej cukrovej trstiny druhu Madame Meuze. Tá je prírodne fermentovaná divokými kvasinkami a následne destilovaná v medenom kotli metódou column still. Výsledkom je silný a chuťovo bohatý rhum francúzskeho štýlu s prevládajúcou vôňou vanilky a šafránu.
Vôňa a chuť: vanilka, šafrán, tmavá čokoláda, červené ovocie, cukrová trstina, konvalinky, paprika
Agricole rum Clairin Le Rocher je autentický a 100 % prírodný haitský rum, ktorý tradičnou metódou pot still vyrába Bethel Romulus v dedine Pignon z troch druhov organicky pestovanej cukrovej trstiny.
Názov tejto edície rumu Le Rocher (vo francúzštine - skala) odkazuje na domovskú destilérku, ktorá bola postavená na skale.
Vôňa a chuť: vanilka, sladký kokos, exotické koreniny
Clairin Communal je autentický rum z Haiti vyrobený z organickej cukrovej trstiny pestovanej bez pesticídov, fermentovaný prírodnými kvasinkami a destilovaný tradičným postupom. Výsledný rum Clairin Communal vzniká v štyroch oblastiach: Cavaillon, Barraderes, Pignon a St. Michel de l’Attalaye zmiešaním štyroch miestnych rumov, ktoré mu dodávajú príjemnú chuť ovocia, hruškových hvetov, vanilky, trstinového cukru a jemných zelených tónov rastlín. Bude to skvelý rum na mixovanie vašich koktejlov a drinkov!
Vôňa a chuť: papája, hruškové kvety, vanilka, trstinový cukor a zelené tóny rastlín
Severne od Port-au-Prince, v Saint Michel de l'Attalaye, postavil Michel Sajous na rovnakom mieste, kde žila jeho rodina od roku 1960, malú destilérku. Nachádza sa uprostred 30 hektárovej plantáže vysadenej rôznymi odrodami organicky pestovanej cukrovej trstiny, medzi ktorými je aj drahokam v podobe raritnej cukrovej trstiny. S pomocou pary sa z nej extrahuje koncentrovaná sirupovitá trstinová šťava, z ktorej sa po fermentácii prírodnými kvasinkami vyrába tento haitský agricole rhum Clairin Sajous.
Vôňa: bohaté tóny cukrovej trstiny, sladkého drievka a korenia
Chuť: živá s opojnými kvetmi, pomarančom a liči
Záver: dlhý, pripomína ľalie, lieskové orechy a slamu